Nastavení soukromí

Nastavení soukromí – fotografie

Jak jsme již minule zmínili, nový profil na Facebooku má jednu jistou nevýhodu. Při zobrazení vašeho profilu také vyskočí pásmo nejen vašich fotografií, ale i těch na kterých jste byli označeni. Mnohdy nás přátelé označí na fotkách méně povedených a vhodných. Proto lze tyto fotografie odebrat i jiným způsobem, než pomocí křížku v pravém horním rohu. Stačí nastavit viditelnost fotografií, ve kterých jste označeni, pouze na vás. To znamená, že tyto fotografie neuvidí nikdo jiný než vy. Nepříjemnou fotografii můžete pak nahlásit třeba jako spam nebo jenom odstranit vaše označení.

Jak na to:

Klikněte vpravo nahoře na ÚčetNastavení Soukromí a vyberte Upravit Nastavení, kde najdete své fotografie a videa, na kterých jste označeni a kliknete na tlačítko Upravit Nastave. Zde otevřete rozvírací seznam a vyberete možnost Přizpůsobit„Jenom já“ nebo je můžete skrýt pro určité osoby.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.